Teknosadan alınan Milestone

Sorular

« Older   Newer »
 
  Share  
.
  1. cambaz
        Like  
     
    .

    User deleted


    şimdi ben rsd lite ve usb driverlarını yükledim ve pc ye kurdum. ama sbf dosyasını bulamadım hiç bir yerde.marketi açmak istiyorum.ürünü teknosa'dan aldım. 2.2 olmasına gerek yok.market açık olsun yeter.
    sbf dosyasını nereden bulabilirim. bulduktan sonra flaslama olayını nasıl yapacağım.

    QUOTE (dogangoxel @ 23/3/2011, 09:51) 
    QUOTE (cambaz @ 23/3/2011, 07:03) 
    bende teknosa'dan aldım.ve hala 2.2 yapamadım.nasıl yapılacağını bir kaç yerde okudum ama güvenemedim. kolay bir şekilde sorunsuz olarak 2.2 yapmak istiyorum.telefonun hiç bir özelliği yok.

    slide me diye bir siteden bir kaç tane uygulama indirdim ama bu uygulamalardan sonra telefonda sorunlar yaşamaya başladım ve sildim.

    lütfen yardım edin.bu başlıkta yazılanların hepsini okudum.son driver güncellemerini indirdim.rsd lite programını da indirdim ama usb kabloyla pc bağladıktan sonra açık bir şekilde yapılması gerekenleri anlamadım. ve eğer başarılı olursam bile qwerty klavyenin de sorunsuz çalışıp çalışmayacağını da bilmiyorum.

    Usb sürücülerini ve rsd programını indirdiysen cihazı usb kablo ile bootloader modunda bilgisayara bağla (Bootloader modu : cihaz kapalıyken klavyedeki yön tuşlarından yukarı ok tuşuna basılı tut ve açma kapama tuşuna basılı tut ardından siyah ekran gelecek) ve istediğin yazılımı rsd programı ile cihaza yükle.

    dogangoxel sbf dosyasından bahsediliyor ama onu bulamadım.
     
    .
203 replies since 19/10/2010, 10:53   4096 views
  Share  
.