MotoModTR,Türkiye'nin Motorola'da tek adresi!

Reply

Teknosadan alınan Milestone, Sorular

« Older   Newer »
view post Posted on 16/3/2011, 21:11           Quote
Avatar

Tecrübeli Modder

Group:
Member
Posts:
136
Reputation:
0

Status:


telefonuma sadece marketi açmak için CE rom yükledim.2.2 froyo resmi olarak çıkmış sanırım.
http://and-developers.com/sbf:milestone#section221
şimdi bu linkteki CE veya UK versiyonu indirip rsd lite ile telefona flashlamam mı gerekiyor froyo için?yani market için yaptığım şekilde mi yapacağım? bir de root etmek ne işe yarıyor?
 
PM Email  Top
view post Posted on 16/3/2011, 21:17           Quote
Avatar

Xoom,Atrix,Ps4

Group:
Administrator
Posts:
2,220
Reputation:
0
Location:
Istanbul / Besiktas

Status:


QUOTE (huzunbaz @ 16/3/2011, 21:11) 
telefonuma sadece marketi açmak için CE rom yükledim.2.2 froyo resmi olarak çıkmış sanırım.
http://and-developers.com/sbf:milestone#section221
şimdi bu linkteki CE veya UK versiyonu indirip rsd lite ile telefona flashlamam mı gerekiyor froyo için?yani market için yaptığım şekilde mi yapacağım? bir de root etmek ne işe yarıyor?

Evet diğer romlarla aynı.Yani rsd programıyla flashlayacaksın.Root nedir? Bu başlık altında cevabı var :thumb_yello.gif:

http://motomodtr.forumcommunity.net/?t=44159614

icolifempowered


Xoom(Wifi) , Atrix
Ps4
Psn:GoXeL1903


I Don't Droid Does

 
PM Email  Top
view post Posted on 16/3/2011, 22:24           Quote
Avatar

Tecrübeli Modder

Group:
Member
Posts:
136
Reputation:
0

Status:


peki bunların bir sırası var mı? yani froyodan sonra root etsem olur mu?
 
PM Email  Top
view post Posted on 16/3/2011, 22:26           Quote
Avatar

Xoom,Atrix,Ps4

Group:
Administrator
Posts:
2,220
Reputation:
0
Location:
Istanbul / Besiktas

Status:


QUOTE (huzunbaz @ 16/3/2011, 22:24) 
peki bunların bir sırası var mı? yani froyodan sonra root etsem olur mu?

Yazılımı yükledikten sonra root yapacaksın.

icolifempowered


Xoom(Wifi) , Atrix
Ps4
Psn:GoXeL1903


I Don't Droid Does

 
PM Email  Top
view post Posted on 16/3/2011, 22:35           Quote
Avatar

Tecrübeli Modder

Group:
Member
Posts:
136
Reputation:
0

Status:


o zaman önce bu linkten http://and-developers.com/sbf:milestone#section221 2.2.1 seçeneği altından uk olanı rsd lite ile tel.a flashladıktan sonra froyoya geçmiş oluyorum deği mi? başka bir işlem yapmayacağım.rootu da daha sonra yapacağım
 
PM Email  Top
view post Posted on 16/3/2011, 22:37           Quote
Avatar

Xoom,Atrix,Ps4

Group:
Administrator
Posts:
2,220
Reputation:
0
Location:
Istanbul / Besiktas

Status:


QUOTE (huzunbaz @ 16/3/2011, 22:35) 
o zaman önce bu linkten http://and-developers.com/sbf:milestone#section221 2.2.1 seçeneği altından uk olanı rsd lite ile tel.a flashladıktan sonra froyoya geçmiş oluyorum deği mi? başka bir işlem yapmayacağım.rootu da daha sonra yapacağım

Aynen yazdığın gibi :thumb_yello.gif:

icolifempowered


Xoom(Wifi) , Atrix
Ps4
Psn:GoXeL1903


I Don't Droid Does

 
PM Email  Top
view post Posted on 16/3/2011, 22:42           Quote
Avatar

Tecrübeli Modder

Group:
Member
Posts:
136
Reputation:
0

Status:


teşekkürler dogangoxel sayende kaptım olayı :D

birşey daha vardı ya sormayı unuttum bu işlemler sonunda tel.deki ve hafıza kartındaki veriler silinecek mi?
 
PM Email  Top
view post Posted on 16/3/2011, 22:46           Quote
Avatar

Xoom,Atrix,Ps4

Group:
Administrator
Posts:
2,220
Reputation:
0
Location:
Istanbul / Besiktas

Status:


QUOTE (huzunbaz @ 16/3/2011, 22:42) 
teşekkürler dogangoxel sayende kaptım olayı :D

birşey daha vardı ya sormayı unuttum bu işlemler sonunda tel.deki ve hafıza kartındaki veriler silinecek mi?

Rica ederim :thumb_yello.gif: Telefon hafızası silinir , hafıza kartındaki hiç birşey silinmez .

icolifempowered


Xoom(Wifi) , Atrix
Ps4
Psn:GoXeL1903


I Don't Droid Does

 
PM Email  Top
view post Posted on 16/3/2011, 23:41           Quote
Avatar

Tecrübeli Modder

Group:
Member
Posts:
136
Reputation:
0

Status:


froyoyu yükledim uygulamaları sd karta taşıyamıyorum :(
 
PM Email  Top
view post Posted on 17/3/2011, 11:07           Quote
Avatar

Xoom,Atrix,Ps4

Group:
Administrator
Posts:
2,220
Reputation:
0
Location:
Istanbul / Besiktas

Status:


QUOTE (huzunbaz @ 16/3/2011, 23:41) 
froyoyu yükledim uygulamaları sd karta taşıyamıyorum :(

Ayarlar - Uygulamalar - istediğin uygulamayı seçtikten sonra sd karta yükle seçeneği varsa oradan yükleyebilirsin :thumb_yello.gif: Fakat şöyle bir durum söz konusu , her oyun veya uygulama sd karta yüklenmiyor.Örnek Adobe flash player sd karta atamıyorsun.Bunun nedeni oyunu veya uygulamayı çıkaran firmaların sd karta yükleme seçeneğini yapmamaları.

icolifempowered


Xoom(Wifi) , Atrix
Ps4
Psn:GoXeL1903


I Don't Droid Does

 
PM Email  Top
view post Posted on 17/3/2011, 19:11           Quote
Avatar

Tecrübeli Modder

Group:
Member
Posts:
136
Reputation:
0

Status:


uygulamaları yönet seçeneğinden girdim.adobe f.p , nfs shift, universal androot, power amp yüklemiştim.bunların hepsinde de sd karta taşı yazısı silik halde.bu uygulamalar sizde de aynı şekilde mi gözüküyor?
 
PM Email  Top
view post Posted on 17/3/2011, 19:14           Quote
Avatar

Xoom,Atrix,Ps4

Group:
Administrator
Posts:
2,220
Reputation:
0
Location:
Istanbul / Besiktas

Status:


QUOTE (huzunbaz @ 17/3/2011, 19:11) 
uygulamaları yönet seçeneğinden girdim.adobe f.p , nfs shift, universal androot, power amp yüklemiştim.bunların hepsinde de sd karta taşı yazısı silik halde.bu uygulamalar sizde de aynı şekilde mi gözüküyor?

Bendede aynı tabiki.Sd karta yükle seçeneği yoksa dahili hafızadadır.

icolifempowered


Xoom(Wifi) , Atrix
Ps4
Psn:GoXeL1903


I Don't Droid Does

 
PM Email  Top
view post Posted on 17/3/2011, 19:50           Quote
Avatar

Tecrübeli Modder

Group:
Member
Posts:
136
Reputation:
0

Status:


bu telefonda yapılan arama süreleri,gelen arama süreleri,toplam süreyi gösteren bir yer var mı?girmediğim yer kalmadı bulamadım.bir de istediğim bir şarkıyı zil sesi veya sms melodisi yapma seçeneği var mı?kendi zil sesleri çok kötü
 
PM Email  Top
view post Posted on 17/3/2011, 20:08           Quote
Avatar

Xoom,Atrix,Ps4

Group:
Administrator
Posts:
2,220
Reputation:
0
Location:
Istanbul / Besiktas

Status:


QUOTE (huzunbaz @ 17/3/2011, 19:50) 
bu telefonda yapılan arama süreleri,gelen arama süreleri,toplam süreyi gösteren bir yer var mı?girmediğim yer kalmadı bulamadım.bir de istediğim bir şarkıyı zil sesi veya sms melodisi yapma seçeneği var mı?kendi zil sesleri çok kötü

Çağrı süresi kaydı ile ilgili programlar marketde mevcut aratarak bulabilirsin.İstediğin şarkıyı zil sesi yapmak istersen müzik programı üzerinde şarkının üstüne gelip basılı tutarsan sana zil sesi olarak kullan seçeneği sunacak.

icolifempowered


Xoom(Wifi) , Atrix
Ps4
Psn:GoXeL1903


I Don't Droid Does

 
PM Email  Top
view post Posted on 17/3/2011, 20:46           Quote
Avatar

Tecrübeli Modder

Group:
Member
Posts:
136
Reputation:
0

Status:


şu çağrı süreleriyle ilgili programı biliyorsan çok makbule geçecek :) markette yüzlerce program var baktım ettim ama bulamadım
 
PM Email  Top
203 replies since 19/10/2010, 11:53
 
Reply