Milestone 2 / Droid 2 Global Root ve Recovery !

« Older   Newer »
 
  Share  
.
  1. Semseddin
        Like  
     
    .

    User deleted




    edit : aşağıdaki işlemler Milestone 2 A953 modeli içinde geçerlidir.

    z4root ve CWM recovery ile Droid 2, Droid 2 Global ve Milestone 2 cihazınızda söz sahibi olacaksınız. Önce cihazı root yapıp sistem üzerinde tam erişim ve denetim hakkına sahip olacaksınız. Ardından cwm recovery programı ile cihazınızda yüklü mevcut yazılımın yedeğini alabilir ve istediğiniz custom rom'u yükleyebilirsiniz.

    1- Settings / Applications / Unknown sources / Allow installation of non-Market applications seçili olmalı.
    2- Gene applications menüsünden Development'a girin ve USB Debugging kutulu seçili olmalı.
    3- z4root programını indirip cihaza kurun, böylece root etmiş olacaksınız. Programı çalıştırın ve Permanent root seçeneğine tıklayın, program birşeyler yaptıktan sonra telefona restart atacaktır. Eğer işlem 2 dakikayı aşarsa kilitlenmiş demektir, home tuşuyla geri dönün ve görev yöneticisinden z4root kapatıp yeniden başlatın, permanent root tıklayıp,işlemin bitmesini bekleyin.
    4-Droid 2 Recovery Bootstrap ClockworkMod indirin ve hafıza kartı kök dizinine kopyalayıp çalıştırın. İzin isteyen bir pop-up pencere gözüktüğünde, allow'a basın.
    5- Bootstrap recovery'e tıklayın. İşlem bitince success yazacaktır. Ardından Reboot Recovery 'e tıklayıp CWM recovery 'e girebilirsiniz.

    Kolay gelsin.


    Edited by Semseddin - 11/5/2012, 23:00
     
    .
12 replies since 2/8/2011, 09:43   1407 views
  Share  
.