Yeni Razr i xt890 kullanıcıları hoşgeldiniz !

« Older   Newer »
 
  Share  
.
  1. chevanton
        Like  
     
    .

    User deleted


    Bu cihazı uzun süre araştırdım ve Erkan abinin sayesinde aldım. Kesinlikle beklediğime değen bir cihaz oldu. Bağlantı hızı uygulamaları açma hızı tepkime süresi ekranın renk doygunluğu kesinlikle çok iyi. Kenardan kenara ekran ilk başta garip gibi görünse de alıştıkça çok güzel geliyor insanın gözüne :)

    Evet Sinan abinin dediği gibi sistem çok sömürüyor romu. Anlaşılmaz şekilde bazen 250 mblara kadar düşebiliyor ram oranı ama hiçbir şekilde ne takılma ne donma yaşamadım kullandığım süre boyunca.

    2000 mah bataryaya göre oldukça iyi pil sonucu alıyorum cihazdan bu da beni memnun eden bir başka ayrıntı. 4.30 saat ekran açık kalma süresi yaklaşık 250 mesaj 1 saat telefon görüşmesi bi saat kadar whatsapp günboyu wifi açık 37 saat olmuş %20 batarya kaldı. Bence oldukça güzel oran :)

    Kasa kalitesine diyecek hiçbirşey yok zaten kesinlikle üst düzey. Kamera beni çok şaşırttı. Bugüne kadar sayısız Motorola kullanmış biri olarak kamera kalitesini hiç beğenmeyenlerdendim. Ama bu cihaz bambaşka olmuş. Saniyede 8 kare çekim hızı, netliği, kamera açılma süresi ile beni çok şaşırttı.

    İntel androidde iyi iş çıkarmış optimizasyonlar üst düzeyde. Şimdilik 4.0.4 yetiyor da artıyor bile. 4.1 ile uçuşa geçer bu cihaz şimdilik diyeceklerim bu kadar. Zaman geçtikçe paylaşımlar artar umarım :thumb_yello.gif:
     
    .
8 replies since 23/1/2013, 21:37   569 views
  Share  
.