teleservice garantisi yok

« Older   Newer »
 
  Share  
.
  1. gokhanak
        Like  
     
    .

    User deleted


    CITAZIONE (cadiz16 @ 23/4/2014, 21:54) 
    CITAZIONE (gokhanak @ 23/4/2014, 04:02) 
    hepsiburada bana da aynısını teklif etti.ben motorola müşteri temsilcisi ile görüştüm birde olayları oldugu gibi anlattım. bana kendileri teleservice ile görüşene kadar hepsiburada ya gönderme dedi, görüştüğüm bayan.eğer hepsiburada başka bir servise arızayı tespit etmek için yollarsa açıldıgı için o zaman garanti dışı kalacagını söyledi. Çünkü teleservice bakmıyor telefona 245 tl tamir ücreti istediler.Teleservice üretici kayıtlarına göre garantisinin bittiğini söylüyor.Motoroladan gelecek cevabı bekliyorum şimdilik.

    Ben 22.04.14 de gönderdim ama benim garanti sürem var daha ve telefon teleservice göndereceklerine emin gibiyim her yoldan onlarla uğraştığım için başka servise göndermeyi göze alamazlar diye tahmin ediyorum sonuça bakıcaz birdaha ki pazartesi falan büyük ihtimal garanti kapsamında ve ya değil diye yanıt gelicek asıl o zaman yakacağım onlar eğer kapsam dışı derse direk dava

    O kadar görüşme yaptım üretici, firma, servis hepsi başka birşey söyledi :D
    Bugün hepsiburada hakkında hakem heyetine başvurada bulundum.Garanti belgesinde alıcı ve satıcı adı yazmadıgı için hiç bir değeri yok dediler.Faturaya göre cihazı garantili olarak kabul etmezlerse ücret iadesi kararı uygulanacakmış.Teleservice takip sayfasının "cihaz tamir olunmayabilir" ibareli çıktısını almıştım dilekçeye onu da ekledim.Garantili olarak kabul edilir ama tamir olmazsa yine aynı dosya üzerinden ücret iadesi kararı devam ettirilebilirmiş tekrar başvuruya gerek yok dedi memur.Bakalım ne sonuç alacağız.

    Hiç beklemeden hakem heyetine başvur derim.Teleservice cihazı geri kargolasın bende göndereceğim firmaya.Yanıt geldiğinde sonucu paylaşırsan sevinirim.
     
    .
14 replies since 21/4/2014, 23:51   404 views
  Share  
.