[ROM] [4.4.4] MoKee OpenSource Project (Çift Sim Çalışıyor)

XT1033 İçin Tam Uyumlu Çalışan En Hatasız ROM

« Older   Newer »
 
  Share  
.
  1. »CanERYVZ«
        Like  
     
    .

    User deleted


    QUOTE (Frat @ 23/7/2014, 20:21) 
    CM romların kişiselleştirilebilirliği çok cezbediyor beni. Ama eski telefonum neo da hiçbir CM tabanlı romun stabil çalışmaması (gerçi sony stok romundan daha stabil çalışlıyor da) yüzünden soğudum. Acaba Moto G de durum nedir? Ben aslında stok android düşkünüyüm. Hiçbir şey olmamasından ve güncel olmasından yanayım. O yüzden eğer Unlock edersem GPE rom için edeceğim. Değer mi değmez mi onu düşünüyorum. Bu romu GPE a kıyaslarsak akıcılık ve kullanıcı deneyimi açısından nasıl bir sonuç çıkar?

    İçinde gelen uygulamalar GPE ile aynı ek olarak 4 tane uygulama var(gereksiz) onlarda system içine konmadığı için kaldırılabiliyor. Akıcılık aynı.
    GPE de özelleştirme kısmında hiçbir şey yok, stok sürüm sonuçta, sadece api güncellemesi yapılıyor. Bu ROM'un artı bir yanı çift hat var.
    Cihazı GPE yapmak için sürüm değiştiriyoruz çok sıkıcı ve zahmetli bir iş bence, bunda öyle bir durum yok CWM den flashlayın beğenmezsen eski yedeğine dön, olay bu kadar basit 5-10dk içerisinde 4 tane ROM denedim bu şekilde. Ek olarak bu romda DSP Manager var, buda ayrı bir güzellik.
     
    .
8 replies since 23/7/2014, 13:21   379 views
  Share  
.