R6637_G_81.03.0DR

En hızlı orjinal FW

« Older   Newer »
 
  Share  
.
  1. ilkerburak
        Like  
     
    .

    User deleted


    QUOTE (t-mac @ 10/12/2010, 18:18) 
    Bu fwyi kullanıyordum ben de en hızlısı bu tavsiye ederim. Symbiosis falan çok kastırıyor telefonu. İki uygulama yükleniyor diye değmez bence.

    keşke sizin gibi 2 uygulama yüklesek de değmez desek.. modlamakla orjinal yazılım arasında DAĞLAR kadar fark var.. ama kullanmayı bilene.. çok kastırıyor da diyemeyiz ne kasan telefonlar gördüm ben.. gayet kabul edilebilir/alışılabilir bir hızda çalışır symbiosis bile.. yüzlerce uygulama/tema yı rahatlıkla yüklersin.. telefonun değişmedik yerini bırakmazsın vs.. tabi sade ve hızlı olsun telefonun standart özellikleri bana yetiyor sadece tek tema kullanıyorum program yüklemeye ne gerek var sadece konuşur mesajlaşır fotoğraf çekerim o kadar derseniz bilemem..

    işletim sistemi olan telefonu standart haliyle sadece java destekli sıradan bir telefon gibi kullanmak için stock Fw ler içinde en hızlısı olan 0DR yükleyebilirsiniz.. ama onun dışında herşey ve telefonun tam potansiyelini görmek isteyenler için modladıktan sonra tekrar orjinal yazılıma dönmenin hiç bir anlamı yok.. :thumb_yello.gif:
     
    .
22 replies since 5/4/2010, 01:11   625 views
  Share  
.