XT910 & XT912 Gingerbread tek tıklamalı ROOT

2.3.5 by Doomlord, 2.3.6 by Dan Rosenberg

« Older   Newer »
 
  Share  
.
  1. Semseddin
        Like  
     
    .

    User deleted


    Motorola_RAZR_XT910_1 android-root

    ÖNEMLİ NOT : ZERGRUSH V2 by Doomlord yöntemi şu anda sadece XT910 Retail UK : Android 2.3.5 ----- Blur_Version.651.73.17.XT910.Retail.en.EU için çalışıyor. Yeni sürüm rom'larda root açığı kapatıldığı için OTA güncellemesi yapmadan önce, marketten Voodoo Root keeper yüklemeyi unutmayın.

    Selam arkadaşlar,

    RAZR'ı root etmek çok kolay aşağıdaki basit adımları takip etmeniz yeterli. Kendi cihazım XT910 üzerinde denenmiştir, sistem sürümü 2.3.5 olmalı ve sonuç başarılı. XT912 üzerinde de çalışıyor. Telefon yeniden başlatıldıktan sonra root yetkilerine sahip olduğunuzu göreceksiniz. Eğer sistem sürümünüz 2.3.6 ise Dan Rosenberg'in exploit'ini kullanın.

    1- PC 'de Motorola USB Sürücüleri yüklenmiş olmalı. Sürücüler sürüm 5.2 İndir
    2- ZERGRUSH V2 by Doomlord Root exploit 'i indirin.
    3- Settings -> Applications -> Development -> USB Debugging kutucuğunu işaretleyin.
    4- Telefonu kablo ile bağlayın ve Charge mode only seçin. ( Şarj modu ) Windows'un yeni bulduğu sürücüleri yüklemesini bekleyin.
    5- Sürücülerin yüklenmesi tamamlanınca, 2.adımda indirdiğiniz paket içerisindeki runme.bat dosyasını çalıştırıp, işlemin tamamlanmasını ve cihazın yeniden başlatılmasını bekleyin. Telefon yeniden başladıktan sonra kabloyu çıkarabilirsiniz, artık cihazınızda root yetkilerine sahipsiniz.

    ************************************************************************************************************************************************

    MotoFail 2.3.6 Root exploit by Dan Rosenberg

    Eğer sistem sürümünüz 2.3.6 ise aşağıdaki yöntemle kolayca root edebilirsiniz cihazı.

    1- 2.3.6 Root exploit by Dan Rosenberg indirin.
    3- Settings -> Applications -> Development -> USB Debugging kutucuğunu işaretleyin.
    4- Telefonu kablo ile bağlayın ve Charge mode only seçin. ( Şarj modu ) Windows'un yeni bulduğu sürücüleri yüklemesini bekleyin.
    5- Sürücülerin yüklenmesi tamamlanınca, 1.adımda indirdiğiniz paket içerisindeki run.bat dosyasını çalıştırıp, işlemin tamamlanmasını ve cihazın 2 defa yeniden başlatılmasını bekleyin. Telefon yeniden başladıktan sonra kabloyu çıkarabilirsiniz, artık cihazınızda root yetkilerine sahipsiniz.

    Kolay gelsin.


    Edited by Semseddin - 25/8/2012, 00:29
     
    .
17 replies since 14/11/2011, 09:42   1189 views
  Share  
.