[ÇÖZÜLDÜ] ŞARJ SORUNU

TAMAMEN BİTEN ŞARJDAN SONRA CİHAZ AÇILMIYOR ŞARJ ALMIYOR YEŞİL IŞIK YANIYOR.

« Older   Newer »
 
  Share  
.
  1. ahmet__01
        Like  
     
    .

    User deleted


    Merhaba arkadaşlar formda aradım ancak çözüm bulamadım. an itibari ile cihazım açılmamakta sorun ve çözüm fikirlerim aşağıda ancak işteyim eve gidince çözüme kavuşturmayı deneyeceğim.

    arkadaşlar international TR atrix'i 2 gün önce gün şarj ettim ve yaklaşık 20dk önce şarjım tamamen bitip cihaz kendiliğinden kapandı. bende yanımdaki usb kablosu ile pc'ye bağladım işteyim duvar şarj aleti yanımda yok. ancak taktığım anda cihazın ledi yeşil yandı bende hemen kıllandım dedim bu normalde bu renk değildi çıkardım tekrar taktım hala yeşil yanıyor yan taraftan samsung duvar şarj ödünç istedim taktım ve hala yeşil yanıyor ve şarj hiç almıyor açmaya çalışsam dahi tepki vermiyor bu durumla karşılaşan veya sorunun çözümünde önerisi olan varsa yardımcı olabilirmi.

    aklıma gelen çözüm yöntemi akrep denen şarj cihazlarından telefonun pilini şarj edip öyle telefona takmak sizce işe yararmı.

    not: bu arada şarj bitmeden önce şaçma sapan programlar yükledim (chainfire 3d) sonrasında status bar çizgi çizgi oldu kapatıp açınca düzeliyor ancak sonradan oyuna falan girsem tekrar çizgileniyor ama sadece status bar kısmı çizgileniyor.

    Cihazım rootlu.
     
    .
14 replies since 10/3/2012, 10:58   6874 views
  Share  
.