Atrix açılmıyor ve Dahili depolama sorunu

Yardım Lütfen...

« Older   Newer »
 
  Share  
.
  1. plaayak
        Like  
     
    .

    User deleted


    Merhaba arkadaşlar,

    Motorola atrix telefonum 20 Kasım itibariyle açılmamaya başladı ve uzun uğraşlar sonucu açmayı başardım ancak açıldığında ise fastboot komutları ile recovery değiştirip kitkat roma geçicektim kitkat rom dosyalarını telefonun dahili depolamasına attım ve recovery değiştirmek için pc ye bağladım fastboot komutlarını yazdım en son reboot dedikten sonra recovery modda açtığımda ise aynı recovery duruyordu değişmemişti telefonu normal şekilde açtığımda ise dahili depolamadaki değişiklikler geri gelmişti bazı dosyaları sildiğimde telefonu kapatıp açtığımda aynı şekilde dosyalar silinmemiş şekilde duruyordu
    yani sorunum şununla aynı gibi.

    QUOTE (Dehr @ 12/12/2013, 18:57) 
    Merhaba arkadaşlar,

    Çok sinir bozucu bir sorunla karşı karşıyayım. Atrix'imi telefonculara gösterip sorunu anlattığım halde hepsi yazılımsaldır, format atmak lazım dedi.

    Gel gelelim ki ben donanımsal olduğunu düşünüyorum.
    Şöyle ki; Telefonu kapatıp açtığımda sürekli 6 aralık tarihine dönüyor. Örneğin 1-2 uygulama sildiğimde, fotogaf çektiğimde, telefonu reboot edince programlar geri gelmiş, fotograflarım ise gitmiş oluyor, whatsapp konuşmalarım 6 aralığa dönmüş oluyor. Aynı şekilde telefonu pc'ye bağlayıp müzik, rom için zip dosyası vs attığımda.. usb bağlantısını kesip telefondan bakınca dosyalar silinmiş gözüküyor, daha doğrusu atmamış gibi gözüküyor, Fabrika ayarlarına dönemiyorum, sd kartı biçimlendiremiyorum. Fastboot modda hard reset, format gibi işlemleri yapıyorum fakat açınca hiç bir şey değişmiyor. Tekrar 6 aralıktan başlıyor tel. Cwm de yaptığım hiç bir işlem başarılı dediği halde telefonu açınca etkili olmuyor. Orjinal GB Stock rom'u rsd ile flashlıyorum fakat telefon flaslama işlemi devam ederken acılıp tekrar 6 aralığa dönüyor. Çoğu uygulamayı kendi kendine kapatıyor, işlemi sonlandırıyor vs. Kısacası Dahili depolamaya hiç bir işlem yapamıyorum, kafayı yiyeceğim. Telefonum rootlu, bl klidi açık ve 4.1.2 JB romu yüklü.. unlocked yazısını da kaldıramıyorum.. Yani servise yollasam büyük ihtimal geri gönderecekler.. Zaten takip ettiğim kadarı ile arkadaşların teleservice mağduriyeti malum..
    Sizce bu sorunu nasıl çözebilirim ? Fikir ve önerilerinizi bekliyorum..

    ancak bugün telefonu açmaya çalıştığımda ise bir türlü açamadım hiçbir tepki vermiyor telefonu şarja bağladığımda da tepki yok 2 adet pilim var ama ikisindede sonuç aynı pillerin dolu olduğuna eminim. Usb ile bilgisayara bağladığımda sadece yeşil ışık yanıyor ve öylece duruyor.
    Anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
     
    .
25 replies since 21/11/2014, 16:13   309 views
  Share  
.